Pergola zonwering PM van ERHARDT 

Wat u wilt: een vrije hemel, een deel schaduw of zelfs tijdelijk bescherming tegen weer en wind? Mis de geneugten die een pergolazonwering u biedt

                                                           SCHADUW OF BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND

 

 

 

 

 

 

Vanaf een bepaald oppervlakte hebben knikarmschermen hun grens bereikt. Dan zorgt de pergolazonwering voor bescherming tegen de zon. Een opendakconstructie kan grote vlakken moeiteloos overschaduwen en biedt door het waterafstotende doek zelfs bij regen bescherming.

 

 

 

 

 

Creëer met een pergolazonwering een artistiek accent en profiteer gewoon van het praktische nut. In elk geval is het volgende altijd gewaarborgd: een uitstekende, uiterst solide aluminium-materiaal kwaliteit, een maximun aan flexibiliteit en stevigheid in combinatie met een lichte optiek: een niet te evenaren combinatie die de weg voor uw ideeën vrijmaakt.

 

 PM algemeen: De Erhardt PM doek overkapping is een overkapping van Duitse makelaardij uit het top segment.De zwaarte van aluminium en kwaliteit van de constructie garandeert dat u gedurende vele jaren plezier zult hebben van uw overkapping.

 

Uitvoeringen en maximale maten: Op 2 staanders kan de PM maximaal, 650 cm breed met een uitval van 500 cm gemaakt worden.

Op 3 staanders kan een maximale breedte van 1050 cm met een uitval van 500 cm bereikt worden. De PM bestaat dan uit 2 doek vlakken die met

1 motor of appart met 2 motoren bedient kunnen worden.

 

Kleuren frame: De PM wordt standaard geleverd in de kleuren RAL 9016, RAL 9006, Antraciet DB-703 en roomwit RAL 9001 en antraciet RAL 7016.

 

Doek: De PM wordt standaard geleverd met Sunsilk doek van Swela. Het voordeel van dit doek is dat het licht van gewicht is, waardoor het doek minder doorhangt. Bovendien is Sunsilk zo dicht geweven dat het ook op de lange duur water dicht blijft.

 

Gebruik bij regen: De Erhardt PM kan ook bij regen open blijven. Wel is waar dat hierbij de helling van het doek belangrijk is. Tot 7 graden helling dient de PM alleen als zonwering te worden gebruikt. Bij een helling hoek tussen 7 en 16 graden kan regen verwerkt worden mits er afwater ogen in het doek zijn geplaatst. Bij een helling van meer dan 16 graden kan het scherm het afvoeren zonder dat afwaterogen nodig zijn..

 

Motor bediening: De pergola zonwering PM van Erhardt wordt standaard geleverd met een Somfy Orea motor incl. zender voor draadloze bediening.

 

                                       

                            Meer foto,s van PM zonwering, geplaatst door Marbo kunt u zien in de foto galerij.

 

                                                                 ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

  Vraag een offerte aan

  Vraag een offerte aan

Erhardt PM pergolazonwering. De Pergola doek overkapping van erhardt stelt u in staat om ook bij wind en regen beschut te zitten. Erhadt PM kwaliteit pergola zonwering.

Op de PM van Erhardt ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie.

 

  Terug

 

   Terug