Overkapping Iseo. Frame antraciet structuur. dak polycarbonaat helder. Uitvoering met halogeen verlichting in de liggers. Montage Marbo.
Overkapping Iseo met polycarbonaat opaal dak, Omdat de totale breder is dan de maximale breedte mogelijk met de staanders op de hoeken, zijn de staanders naar binnen geplaatst. Montage Marbo.
Overkapping Iseo. Frame antraciet structuur. Dak polycarbonaat opaal. Verwarming Somfy, 3 standen draadloos bedienbaar. Montage Marbo.

 Offerte aanvragen

 Doeltreffend & prijsgunstig

 De Iseo terrasoverkapping is een prachtige aanvulling voor uw  woning en tuin. U creëert meer leefruimte, meer comfort én meer  sfeer. En dat alles voor een zeer gunstige prijs

   Stevig & sterk

 De Iseo is een stabiele aluminium overkapping met polycarbonaat  platen. Polycarbonaat is een sterke kunststof die nagenoeg  onbreekbaar is en licht van gewicht. U kunt de terrasoverkapping  zo breed maken als u wilt. De robuuste tussenpalen zorgen voor  stevigheid.

  Meer comfort

 De Iseo is in de basis een eenvoudige overkapping. Maar u kunt    'm helemaal aan uw wensen aanpassen. Zo kan de Iseo o.a.    worden uitgerust met een hemelwaterafvoer, sfeervolle verlichting  (halogeen of LED) of zonwering.

Meer comfort

Stevig & sterk

 ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

   Overkapping:

 

  Model Iseo Verano