Onderscheidend

 De Ipanema/Copa kan zowel aan het plafond  als  aan de muur worden gemonteerd. Bij  plafondmontage kunt u een hellingshoek  instellen  tussen 17º en 70º. Bij montage aan de  muur kunt u  een hellingshoek instellen van 5º  tot 70º. Kortom:  de Ipanema heeft een groot  instellingsbereik.  Hierdoor is dit zonnescherm  zeer flexibel en  

 praktisch; u kunt het precies  aanpassen aan uw  gewenste doorloophoogte  en de stand van de zon.

 

 Certificaat voor veiligheid

 

 Het Ipanema/Copa zonnescherm draagt het  GS-keurmerk van TÃœV. Dit keurmerk staat voor  Geprüfde Sicherheit. Het is een objectieve en  op onderzoek gebaseerde bevestiging dat het  product aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen  voldoet.

 Kleurenpracht.

 

 Kies de kleur die bij u past! De mogelijkheden  zijn bijna eindeloos. Van eigentijds grijs tot  verrassend paars en van neutraal taupe tot  klassiek groen. Bovendien zijn er  verschillende patronen en dessins, zoals  blokstrepen, krijtstrepen en fantasie dessins.

 Indrukwekkende Ipanema

 De Ipanema/Copa is een populair  zonnescherm van het type 'cassettescherm'.  Dit houdt in dat de stof in gesloten toestand  compleet is beschermd tegen alle weers  invloeden. 

 Met een maximale maat van 600 cm breed

 en een uitval van 300 cm is dit scherm voor

 de meeste situaties goed toepasbaar.

------------------

 

 Verano Ipanema

cassette knikarm        

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                        .

 

   Terug